normal
bold
narrow
normal
bold
Le Far-West

Le Far-West

Vadnyugat

1973
Comedy | vígjáték | zenés
Franciaország | Francia | Color
#31868
DVD
Nincs besorolva
1 disc
Region 1

A 40 éves belga Jacques (Jacques Brel) különleges képességre tesz szert egy haldokló fakír, Abracadabra (Charles Gérard) jóvoltából. Összebarátkozik a kóborló, Davy Crockett-nek öltözött Gabriel-lel (Gabriel Jabbour), akivel közös szenvedélyük a Vadnyugat világa. Újabb vándorok és kitaszítottak csapódnak hozzájuk és elhatározzák, hogy bármi áron megtalálják a film jelenkorában (1970-es évek) az igazi Vadnyugatot, amely nem más, mint a szívükben rejlő boldogság...

Jacques Brel író-rendező-zeneszerző-főszereplőként második rendezésével ambíciózus vállalkozásba fogott, amelyhez a kisebb szerepekre az említett Charles Gérardon túl olyan barátokat nyert meg, mint Juliette Gréco, Claude Lelouch, Michel Piccoli vagy épp Lino Ventura, sajnos mégis bukás lett az eredmény, Brel el is fordult emiatt a film világától.

A film forrása: siodmak feltöltése a KG-ről (ki is cseréltem rá meglévő szerényebb minőségű eMule-os változatomat), három felirat is jár hozzá (angol, spanyol és holland), kiváló ajánlat annak, aki fordítási kedvében van. Én mostanában még biztos nem állnék neki öt futó projekt mellett... Viszont ha valakit esetleg csak a zenei betétek riasztanak el a fordítástól, azokat hagyja ki nyugodtan, megoldjuk.


Personal

Location HDD 38
Quantity 1
Seen
Added Date Nov 15, 2018 21:28:06
Modified Date Feb 18, 2023 17:19:44

Edition details

Subtitles Angol | Holland | Spanyol