normal
bold
narrow
normal
bold
Caesar Must Die ( Cesare deve morire )

Taviani fivérek filmográfia

Caesar Must Die ( Cesare deve morire )

Cézarnak meg kell halnia (VS) ItaDub, HunSub+EngSub+ItaSub

Adopt Films (2012)
Documentary, Drama, Foreign
Italy | Olasz | Color | 1h 16min
#30629
10
Blu-ray Disc
7897119459651
| 1 disc

Egy maximális biztonsági fokozatú büntetés végrehajtási intézetben életfogytiglani börtönbüntetésüket töltő fogvatartottak rendkívüli elfoglaltságot kapnak: a Róma külvárosában található Rebibbia Börtönben eljátszhatják Shakespeare egyik tragédiáját, a Julius Caesar-t. A börtönben forgató Taviani-testvéreknek már a szereplők kiválasztása is kihívást jelent, a próbák során azonban egy új szinten kezd el működni a darab. A rabok saját életükből és egyéni sorsukból is merítve formálják meg megdöbbentő hitelességgel szerepüket, és a színészet új érzéseket, és gondolatokat indít el bennük, amelyben keveredik a szabadság utáni vágy, a megbánás, a bezártság drámája. A Cézárnak meg kell halnia egyszerre magas színvonalú filmművészeti teljesítmény és egy börtön rabjainak életét rögzítő hiteles dokumentum.


Personal

Location HDD 36
Storage device HDD
Quantity 1
Seen it
Added May 28, 2018
Modified May 17, 2020

Edition details

Audio tracks AC3 (olasz)
Subtitles Angol, magyar, Olasz
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, és még VIP hozzáféréssel is rendelkezel, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/cezarnak-meg-kell-halnia---cesare-deve-morire---caesar-must-die-2012-itadub,-hunsub-engsub-itasub.php

Tags

bezártság börtön börtönszínház Shakespeare szabadságvágy