normal
bold
narrow
normal
bold
Peaky Blinders: Season 3

Peaky Blinders

Peaky Blinders: Season 3

Birmingham bandája 3. éavd

BBC (2015)
TV Series | Crime | Drama
UK | magyar | Color | 5h 45min
Blu-ray Disc
Nincs besorolva
5051561003608
| 1 disc

A múlt század eleji Birminghamben játszódik ez a nagy ívű brit gengsztersorozat, amely egy bűnbanda félelmet nem ismerő vezére, Thomas Shelby (Cillian Murphy) ambícióinak köszönhető gyors feltöréséről szól. A bűnszervezet magára irányítja a Belfastból érkezett Chester Campbell főfelügyelő (Sam Neill) figyelmét, akit maga Winston Churchill nevezett ki a helyi rendőrség élére. Kettejük háborúja az egész várost vérbe borítja.
Thomas Shelby, a világháborúból megtért veterán különös ismertetőjellel ellátott bandája élén illegális fogadásokból és seftelésből szerzi minimális betevőjét, aztán mikor véletlenül hozzákerül egy helyi gyárból ellopott fegyverszállítmány, akkor nem csupán a gyors felemelkedés lehetősége villan fel előtte, de Chester Campbell felügyelő figyelmét is magára vonja, akit maga Winston Churchill hozatott át Írországból, hogy szerezze vissza az ellopott fegyvereket. Thomas nagynénje, Polly azt tanácsolja a fiúnak, hogy szolgáltassa vissza a fegyvereket, de a kísértés túl nagy. A fiatal bandavezérnek a bátyjával, Arthurral is meggyűlik a baja, aki nem szívesen hagyná ki a lóversenypálya tulajdonosát, Billy Kimbert a helyei versenyek megbundázásából. Thomas húga, Ada szerelmes Freddie Thorne-ba, aki megmentette Thomas életét a háborúban, és jelenleg marxista elveket vallva arra buzdítja a munkásokat, hogy követeljenek maguknak magasabb béreket. Campbell szemében ő legalább akkora veszélyt jelent, mint Thomas és bandája.


Cast View all

Cillian Murphy Thomas Shelby
Helen McCrory Polly Gray
Alexander Siddig Ruben Oliver
Ned Dennehy Charlie Strong
Paul Anderson Arthur Shelby
Ian Peck Curly
Joe Cole John Shelby
Sophie Rundle Ada Shelby
Finn Cole Michael Gray
Gaite Jansen Princess Tatiana Petrovna
Bernie Phillips Solomons' Gang Member
Wendy Nottingham Mary
Aimee-Ffion Edwards Esme Shelby
Jordan Bolger Isaiah Jesus
Kate Phillips Linda Shelby
Harry Kirton Finn Shelby
Billy Marwood Charles Shelby
Paddy Considine Father John Hughes
Natasha O'Keeffe Lizzie Stark
Jan Bijvoet Grand Duke Leon Petrovna
Packy Lee Johnny Dogs
Dina Korzun Grand Duchess Izabella
Annabelle Wallis Grace Shelby
Alex MacQueen Patrick Jarvis MP
Tony Pitts Inspector Moss

Episodes View details

1 Episode #3.1 56 min | May 31, 2016

It is Thomas Shelby's long-awaited wedding day. A mysterious visitor imperils the entire Shelby family, and Tommy finds himself pulled into a web of intrigue more lethal than anything he has yet encountered.

2 Episode #3.2 57 min | May 31, 2016

Tommy discovers the extent of the mission given to him and the extreme lengths his new paymasters are willing to go to in their quest for power. Meanwhile his own family's activities lead to escalating danger in Birmingham.

3 Episode #3.3 58 min | May 31, 2016

Tommy travels to Wales seeking absolution and uncovers a traitor in the Economic League. Michael develops a taste for guns. Arthur gets good news.

4 Episode #3.4 54 min | May 31, 2016

Polly goes to confession, igniting a chain of events that reveals a trap being laid at the Shelbys' expense. Tommy plans an exit from dirty business.

5 Episode #3.5 56 min | May 31, 2016

As the Russians test the Peaky Blinders, Tommy realises that he is seriously outmaneuvered. But he has an ace up his sleeve.

6 Episode #3.6 57 min | May 31, 2016

As Tommy prepares to commit the most audacious crime of his career, an unexpected blow forces him to face his worst fears in a race against time.

Personal

Location HDD 33
Quantity 1
Seen
Added Date Dec 05, 2017 19:28:29
Modified Date Feb 18, 2023 16:17:34