normal
bold
narrow
normal
bold
Lovely

Lovely

Bájos

2012
India | Telugu | Color | 2h 28min
#1674
BD
Nincs besorolva
1 disc

Kittu (Vennela Kishore) és Lalli (Chinmayi) a Facebook-on ismerkednek meg, de egyikük sem mer elmenni a személyes találkozóra. Lalli Lavanyát (Shanvi), Kittu pedig Akasht (Aadi) kéri meg, hogy játsszák el az alteregójukat. Ebből aztán némi bonyodalom akad, mert Akashnak már korábban is tetszett Lavanya, akit egyszerűen csak Lovely-nak szólít. Aztán persze hamar kiderül a turpisság, ezek ketten jól meg is sértődnek, majd Kittu és Lalli hathatós közreműködésével ki is békülnek.
Akash nem mindennapi srác, biztos jövedelme van ugyanis abból, hogy lányos apukák folyamatosan fizetnek neki azért, hogy hagyja békén a lányukat.
Lavanya édesapja meg elképesztő módon neveli a lányát. Bármit szeretne Lavanya, azt duplán kapja meg. Mangalampalli Maharadhi (Rajendra Prasad) amikor megismeri Akasht elég szerencsétlen pillanatában találkozik vele (éppen túl van egy tömegverekedésen), úgyhogy a fater drasztikus lépésre szánja el magát. Egyszerűen a fiú nyakába varrja magát, hogy 10 napon keresztül levakarhatatlanul a nyomában lesz, és töviről hegyire megfigyeli az életét.


Personal

Location HDD 07
Quantity 1
Seen
Added Date Jul 01, 2014 18:36:30
Modified Date Feb 18, 2023 14:43:13

Edition details

Subtitles magyar