normal
bold
narrow
normal
bold
The Romantics: Season 1

The Romantics

The Romantics: Season 1

A romantikusok 1.évad

Netflix (2023)
TV Series | Documentary
India | Hindi | Color
1 disc

A dokumentumfilm archív felvételekkel és mélyinterjúkkal ünnepli a bollywoodi filmgyártás titánjának, Yash Choprának az életét és örökségét.

A dzsálandhári fiú – Yash Chopra filmkészítői munkássága, a megjelenő Angry Young Man, azaz dühös férfi figura és a klasszikus romantikus hősök újragondolása új irányt mutatott bollywoodban.

Tékozló fiú – Egy ritka interjú során Aditya Chopra visszaemlékszik rendezői karrierjének kezdeti napjaira apja árnyékában és első filmjének átütő sikerére.
Őrségváltás – A Yash Raj Films sikeresen feszegeti a hagyományos zsáneri határokat, de a bukások is tanulságosak. Aditya és Uday Chopra az iparágat érintő nepotizmusról beszél.
Hagyaték – Hollywood az ajtón kopogtat, Aditya pedig apja munkásságára épít egy új stúdióval. Chopra az utolsó filmjének bemutatóját megelőző halála az egész iparágat megrázza.

Az eredeti angol hangsávban van egy kommentátor-hang is, amely nem lett feliratozva (nagyon zavaró is lett volna), jobbára a fogalmatlan (vagy írástudatlan) nézőknek hadarja el, hogy éppen mit látnak. A hindi szinkronos változat viszont ennél sokkal rosszabb lett volna, mert nem saját magukat szinkronizálták a közreműködők.


Episodes View details

1 The Boy from Jalandhar 58 min | Feb 14, 2023

Dive into the origins of the legendary directory Yash Chopra, his success and failures and the origins of Yash Raj Films

2 Prodigal Son 63 min | Feb 14, 2023

Explore the prodigal son of Yash Chopra, Aditya Chopra as he makes his mark with his debutant film "Dilwale Dulhania Le Jayenge"

3 The New Guard 51 min | Feb 14, 2023

Aditya Chopra continues to expand YRF to newer heights than ever before, with the launch of the Dhoom Franchise.

4 Legacy 48 min | Feb 14, 2023

Yash Chopra embarks on his final movie and leaves behind a legacy for Aditya Chopra to take forward.

Personal

Owner HBOMax
Location HDD 61
Purchased Mar 27, 2023
Quantity 1
Seen
Added Date Mar 27, 2023 13:52:49
Modified Date Mar 27, 2023 13:57:05

Edition details

Subtitles magyar