normal
bold
narrow
normal
bold
The Conjuring: The Devil Made Me Do It

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Démonok között 3 - Az ördög kényszerített

New Line Cinema (2021)
horror | Mystery | thriller
USA | magyar | Color | 1h 51min
Nincs besorolva
1 disc

A gyilkosnak nem jár felmentés. Kivéve, ha ártatlan. Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga), a legendás démonűző pár mindig a jót szolgálta, de néha a gonosz eszközévé válik. Ezúttal egy olyan ügyben harcolnak a nem evilági hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt – és a brutális gyilkosságot talán egy ártatlan ember követte el: akit a benne bujkáló démon kényszerített szörnyű tettére.

A Warren-házaspár úgy érzi, akkor is választ kell találnia a kérdésre, ha közben a saját életük kerül veszélybe…

Az elmúlt évtized talán legsikeresebb és legkülönösebb horrorfilmjei a Démonok között-sorozatból kerültek ki. A hátborzongatóan rémes történetek különlegessége, hogy megtörtént esetek alapján készülnek: a démonűzéssel foglalkozó Warren-házaspár valódi feljegyzései alapján.

Paranormal investigators Ed and Lorraine Warren encounter what would become one of the most sensational cases from their files. The fight for the soul of a young boy takes them beyond anything they'd ever seen before, to mark the first time in U.S. history that a murder suspect would claim demonic possession as a defense.


Personal

Location HDD 51
Quantity 1
Seen
Added Date Jun 14, 2021 21:03:17
Modified Date Feb 18, 2023 18:44:41

Edition details

Subtitles Angol | magyar