normal
bold
narrow
normal
bold
En Komikers Uppväxt

En Komikers Uppväxt

Egy humorista élete (VS) SweDub, EngSub+DanSub+FinnSub+NorSub+SweSub

Anagram Film (2019)
Drama
Sweden | Swedish | Color | 1h 32min
#36693
9
Blu-ray
7333018015913
| 1 disc

Tartalom:
Juha Lindstrom komikus nagy sikerű stand-up előadásában a hetvenes évek svéd aranykorát idézi meg. Visszaemlékezésében azonban nemcsak az ABBA és Björn Borg, hanem nem éppen felhőtlen gyerekkora is megelevenedik, benne az iskolai zaklatások világával. Az osztály bohócaként számon tartott Juha csak azért nincs a célkeresztben, mert vannak nála gyengébbek és támadhatóbbak. Juha felnőttként sem felejtette el gyerekkora rossz emlékeit, és amikor egy régi iskolatárs váratlanul betoppan a fellépésre, szembesülnie kell a régi érzésekkel.
Az Egy humorista élete Jonas Gardell 1992-es, saját gyerekkori élményein alapuló, Svédországban kultikus regényének filmadaptációja. A kétezres évek elején ezt a könyvet kapta ajándékba minden nyolcadikos iskolás a svéd államtól. A film világpremierje a rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztivál Discovery szekciójában volt 2019-ben.

Juha, 12, class clown in the suburb of Sävbyholm, Sweden. To be funny is the only thing he is good at and all he wants is to fit in the social peckingorder at school. When Juha as an adult performs the show – My Life As A Comedian- to sold out theatres and tells the horrid and funny stories from his childhood to the audience he gets an unexpected visit from an old friend from school which makes him return to Sävbyholm and deal with his past.


Personal

Owner RAPiDCOWS
Location HDD 47
Storage device mkv, avc
Condition video 6671 Kbps
Quantity 1
Seen it at 6713 Kbps
Added Oct 28, 2020
Modified Oct 28, 2020

Edition details

Screen ratios 1920x808
Audio tracks AC3 (svéd)
Subtitles Angol, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy,valamint van VIP hozzáférésed, akkor az alábbi linket másold a böngésződbe:
http://www.moziverzum.net/egy-humorista-elete---en-komikers-uppvaext-2020-swedub,-engsub-dansub-finnsub-norsub-swesub.php