normal
bold
narrow
normal
bold
Men and Chicken

Men and Chicken

Férfiak és csirkék (DS) DánDub, HunSub

M&M Productions (2015)
Comedy, Drama, Mystery
USA | Angol | Color | 1h 44min
#36616
8
Web-DL
8717418455910
| 1 disc
Region B
15

Tartalom:
Gabriel (David Dencik) és Elias (Mads Mikkelsen) hiába testvérek, gyökeres ellentétei egymásnak. Gabriel lestrapált egyetemi professzor, Eliast meg csak a nők és a közhelyes tények foglalkoztatják. Egyik óráján Gabriel telefonhívást kap, amelyben közlik vele, hogy apjuk elhunyt. Életük váratlan fordulatot vesz, amikor egy videófelvételből megtudják, a megboldogult igazából nem is a biológiai apjuk volt, mert ő valójában még mindig él, egy szigeten. A két testvér útnak indul, és a szigeten csupa meglepetésben lesz részük. Megismerkednek a polgármesterrel, és annak lányával, aki utálja az életét, önmagát, a családját és a szigetet, és egyébként is kicsit neurotikus nő. A szülői házban aztán egy csomó állat mellett olyan hibbant emberekkel is találkoznak, akikről nemcsak az derül ki, hogy testvéreik, de ismerik az eltitkolt igazságot a családjukról és önmagukról is.

Men & Chicken is a black comedy about two outcast brothers, who by getting to know their unknown family also discover a horrible truth about themselves and their relatives.


Personal

Owner Cage
Location HDD 29
Storage device MKV, AVC
Condition video 1252 Kbps
Quantity 1
Seen it at 751 MB
Added Oct 24, 2020
Modified Oct 24, 2020

Edition details

Screen ratios 1280x720
Audio tracks Dolby Digital 5.1 [Danish]
Subtitles magyar
Extras Letöltési szekció
Layers Single side, Dual layer

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum rgisztrált tagja vagy, akkor másold az akábbi linket a böngésződbe:
http://www.moziverzum.net/ferfiak-es-csirkek---men-and-chicken-2015-dandub,-hunsub.php