normal
bold
narrow
normal
bold
The Mine ( Jättiläinen )

The Mine ( Jättiläinen )

A bánya (VS) FinnDub, HunSUb+EngSub

Helsinki Filmi Oy (2016)
Drama
Finland | Finnish | Color | 1h 37min
#36611
7
Blu-ray Disc
6418471167636
| 1 disc

Tartalom:
Jussi, a fiatal, ambiciózus köztisztviselő felel az új nikkel- és uránbánya környezetvédelmi engedélyének kiadásáért. A Talvivaara-bánya a milliárdos Pekka Pera projektje. Nemcsak új technológiai eljárással nyernék ki a kőzetet, de munkahelyeket is teremtenének. Jussi ráébred, mennyien próbálták befolyásolni, míg a projekt hátrányairól nem tájékoztatták. Közben újabb engedélyezési kérelem érkezik be a bányára, és ezzel együtt egy állásajánlat, esély egy új kezdetre. Jussi választás elé kerül.

A young and ambitious civil servant Jussi finds himself being in charge of the environmental permit of a huge nickel and uranium mine in Northern Finland. The Talvivaara mine, led by a charismatic globe trotting visioner Pekka Perä is introducing an entirely new method of collecting minerals whilst creating jobs in one of the poorest areas in Scandinavia. Jussi slowly discovers that he has been led astray by several people and that the new method has serious downsides he did not forsee. The mine is causing environmental hazards that are being hushed down. A new application for another permit is brough to his table by the same mine. Along with the application comes an interesting job offer and a chance of a new beginning. Jussi has to decide whether he will play along and if so, with whom.


Personal

Owner Plan9
Location HDD 28
Storage device mkv, AVC
Condition video 3818 Kbps
Quantity 1
Seen it at 1167 MB
Added Oct 24, 2020
Modified Oct 24, 2020

Edition details

Screen ratios 720x300
Audio tracks AC3 (finn)
Subtitles Angol, magyar
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filemt letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, valamint van VIP hozzáférésed, akkor az alábbi linekt másold a böngésződbe:
http://www.moziverzum.net/a-banya---jaettilaeinen-2016-finndub,-hunsub-engsub.php