normal
bold
narrow
normal
bold
Proxima

Proxima

Ígérem, hogy visszatérek (DS) HunDub

Dharamsala (2019)
Action, Drama
France | Hungary | Color | 01:47
#36484
7
Blu-ray
3388337085073
| 1 disc

Tartalom:
Sarah az egyetlen női tagja az európai űrprogramnak, ami rengeteg idejét veszi el. Egyedül neveli nyolcéves lányát és bűntudata van, hogy nem tölt több időt a gyerekével. Az anya-lánya kapcsolat újabb válságba jut, amikor Sarah-t beválasztják egy egyéves űrutazásba, a Proxima küldetésbe. Sarah látszólag megoldhatatlan válaszút előtt áll: imádott gyerekét egy évre hátrahagyja, és élete álmát megvalósítva a karrierjét válassza, vagy lemondjon mindenről és maradjon a kislányával?

Alice Winocour az egyik legtehetségesebb európai női filmes, aki mások mellett az Oscar-díjra jelölt Mustang című film társforgatókönyvírója volt. Az Ígérem, hogy visszatérek női sorsról, anyaságról, karrierről, megoldhatatlan dilemmákról szól. Az Ígérem, hogy visszatérek versenyben volt az ’A’ kategóriás San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol a zsűri különdíját és az ökumenikus zsűri különdíját is megkapta. A rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is különdíjban részesült. A főszereplő Eva Green-t emellett jelölték a legjobb színésznő kategóriában a Francia Filmakadémia elismerésére, a César-díjra. Az Ígérem, hogy visszatérek Eva Green jutalomjátéka. A nemzetközi hírű, Golden Globe-jelölt színésznő olyan sikerfilmekben szerepelt korábban, mint a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, az Éjsötét árnyék, a Casino Royale és Fliegauf Bence Méh című alkotása. Green mellett az Oscar-jelölt Matt Dillon (Ütközések, A ház, amit Jack épített, Keresd a nőt!, Én, a nő és plusz egy fő, Vad vágyak, Majd’ megdöglik érte) és Sandra Hüller (Toni Erdmann) a film másik két sztárja.

Sarah is a French astronaut training at the European Space Agency in Cologne. She is the only woman in the arduous program. She lives alone with Stella, her seven year old daughter. Sarah feels guilty that she cannot spend more time with her child. Her love is overpowering, unsettling. When Sarah is chosen to join the crew of a year-long space mission called Proxima, it creates chaos in the mother-daughter relationship.


Cast View all

Eva Green Sarah Loreau
Zélie Boulant Stella Akerman Loreau
Matt Dillon Mike Shannon
Aleksey Fateev Anton Ocheivsky
Lars Eidinger Thomas Akerman
Sandra Hüller Wendy Hauer
Trond-Erik Vassal Jurgen
Nancy Tate Naomi Shannon
Gregoire Colin Sarah's Doctor
Igor Filippov Dima
Svetlana Nekhoroshikh Vera
Anna Sherbinina Russian Journalist
Vitaly Jay Star City Member
Lionel Ferra Exoskeleton Coach
Manuela Aguzzi Exoskeleton Coach
Alexis Nouhra Mike's Son
Raphaël Nouhra Mike's Son
Bastien François Russian Child
Rémy François Russian Child
Delcho Koprivshki Survival Coach
Thomas Pesquet Thomas

Personal

Owner mHD
Location HDD 01
Storage device avi, xvid
Condition video 4192 kbps
Quantity 1
Seen it at 908 MB
Added Oct 06, 2020 05:17:02
Modified Oct 06, 2020 05:51:49

Edition details

Screen ratios 720x384
Audio tracks AC3 (magyar)
Extras Letöltési szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja avgy, akkor az alábbi linket másold a böngésződbe:
http://www.moziverzum.net/igerem,-hogy-visszaterek---proxima-2019-hundub.php