normal
bold
narrow
normal
bold
Postriziny

Postriziny

Sörgyári Capricco (VS) HunDub+CzhDub HDTV-Rip + (FreeDS) HunDub

Filmové Studio Barrandov (1981)
Comedy
Csehszlovákia | Hungary | Color | 01:33
#36336
9
HDTV 1080p
8590548900099
| 1 disc

Tartalom:
Az emberi közvetlenség varázslatos légköre uralkodik a húszas évek elején ebben az álmos és vidám kisvárosban. Mintha az öröklött tradíciók szabályoznának a sörgyár külön világában is; valójában persze a változás lassanként kiterjed mindenre. A sörgyár fiatal gondnoka, Francin rádiót vesz, s ez a nagyszerű találmány végképp bebizonyítja az embereknek: eljött a "lerövidítések" korszaka, minden közelebb került, csökkennek a távolságok. A cég gépkocsit vásárol a lovak helyett, Pepin lefűrészeli az asztal lábait, Mariska pedig divatos, rövidre vágatja combig érő haját. Új világ kezdődött, új világ köszöntött be.

Francin, manager of a small-town brewery, has a charming wife whose abundant blonde locks are an adornment to the town. Maryska looks ethereal but loves meat and beer, while Francin is an ascetic. The strict members of the brewery board of directors come to audit the accounts, but are diverted from concentrating on Francin's detailed reports by Maryska, who has organized a pig-killing feast and is ably assisting the butcher. When she invites the old curmudgeons on the board to enjoy the fresh pork, they are too happy to agree. Francin doesn't know whether he is going to get a permanent contract. To make things worse his brother Pepin - eccentric, noisy and garrulous - turns up on an indefinite visit.


Personal

Owner Morpheus
Location HDD 02
Storage device mkv, AVC
Condition video 6747 kbps
Quantity 1
Seen it at 6279 MB
Added Sep 13, 2020 15:42:07
Modified Sep 13, 2020 17:03:40

Edition details

Screen ratios 1920x1080
Audio tracks AC3 (cseh), AC3 (magyar)
Extras free download (regisztráció nélkül), VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnél egy szuper jó minőségű HDTV-Rip kópiát a filmből dupla hangsávval (magyar sé sceh) és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, valamint van VIP hozzáférésed, akkor másold a böngésződbe az alábbi kópiát:
http://www.moziverzum.net/soergyari-capricco---postriziny-1981-hundub-czhdub.php

amennyiben nem rendelkezek fenti feltételekkel, vagy csak beéred egy szerényebb minőségű, de kisebb méretű szinkronos verzióval, akkor korlátozások és Moziverzum tagság nélkül letöltheted az akábbi linkről:
https://1fichier.com/?jmkpz6tzshxo4mb46kke