normal
bold
narrow
normal
bold
Zivot a neobycejna dobrodruzstvi vojaka Ivana Conkina

Zivot a neobycejna dobrodruzstvi vojaka Ivana Conkina

Iván Csonkin közlegény élete és különleges kalandjai (DS) HunDub

Channel Four Films (1993)
Comedy, Romance, War
Czech Republic-UK-French-Italy-Russian | Hungary | Color | 01:46
#36332
8
DVD Files
1 disc

Tartalom:
A 2. világháborúban egy kényszerleszállást végző repülőgép őrizetével bízzák meg Ivan Csonkin közlegényt. A közeli faluban szállásolják el, ami tele van különc alakokkal. Összeáll egy helyi menyecskével, közben Svejk-szerűen egyszerű gondolkodásmódjával és viselkedésével megkavarja a falu állóvízszerű életét. Egyre inkább úgy tűnik, hogy örökre az isten háta mögött felejtették. Egyszercsak azonban támadás éri a falut.

Set in a small Ukrainian village during the outbreak of war with Germany in 1941 Private Chonkin, not overly endowed with intelligence, is left to guard a downed military aircraft. The authorities appear to have forgotten about him so this leaves him free to work his chams on the village postmistress, Njura, untill the local militia are tipped off.


Personal

Owner heart
Location HDD 09
Storage device avi, xvid
Condition video 2247 Kbps
Quantity 1
Seen it at 1117 MB
Added Sep 13, 2020 08:37:14
Modified Sep 13, 2020 09:06:22

Edition details

Screen ratios 640x384
Audio tracks AC3 (magyar)
Extras Letöltési szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, akkor másold az alábbi linket a böngéződbe:
http://www.moziverzum.net/ivan-csonkin-koezlegeny-elete-es-kueloenleges-kalandjai---zivot-a-neobycejna-dobrodruzstvi-vojaka-ivana-conkina-1993-hundub.php