normal
bold
narrow
normal
bold
The Congress

The Congress

A futurológiai kongresszus (VS) FraDub+EngDub, HunSUb, FraSub

Bridgit Folman Film Gang (2013)
Animation, Drama, Science Fiction
Israel | Francia | Color | 02:02
#36321
9
Blu-Ray 1080p
5055201823908
| 1 disc

Tartalom:
A saját magát alakító Robin Wright ajánlatot kap egy nagy stúdiótól, hogy adja el nekik a filmes személyazonosságát: minden mérhető adatát felveszik és lemásolják, hogy megkötések nélkül használhassák az alakját mindenféle hollywoodi filmben - még azokban a reklámkampány-szerű filmekben is, amiket korábban elutasított. Cserébe rengeteg pénzt kap, de ami ennél is fontosabb: a stúdió beleegyezik, hogy a számítógépes karakterét örökké fiatalon hagyják, az összes filmjükben.
A szerződés 20 évig érvényes.
A Kongresszus onnantól követi nyomon Robin életét, hogy a szerződése lejárt, és visszatér a jövőbeli fantáziamozi világába.

More than two decades after catapulting to stardom with The Princess Bride, Robin Wright decides to take her final job: preserving her likeness for a future Hollywood. Through a deal brokered by her loyal, longtime agent and the head of Miramount Studios, her digital doppelganger will be controlled by the studio, and will star in any film they want, with no restrictions. In return, she receives healthy compensation so she can care for her ailing son. Twenty years later, under the creative vision of the studio’s head animator, Wright’s double rises to immortal stardom. With her contract expiring, she is invited to speak at Miramount's "Futurological Congress". However, a group of terrorists plot an attack on the convention.


Personal

Owner deal
Location HDD 46
Storage device mkv, AVC
Condition video 8841 Kbps
Quantity 1
Seen it at 10073 MB
Added Sep 09, 2020 22:44:20
Modified Sep 09, 2020 23:22:38

Edition details

Screen ratios 1920x1040
Audio tracks AC3 (angol), AC3 (francia)
Subtitles Francia, magyar
Extras VIP szekció

Notes

Ha szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy valamint renelkezek VIP hozzáféréssel, akkor másold a böngésződbe az alábbi linket:
http://www.moziverzum.net/a-futurologiai-kongresszus---the-congress-2013-fradub-engdub,-hunsub-hunsub.php