normal
bold
narrow
normal
bold
Le Pont Du Nord

Le Pont Du Nord

Északi híd (DS) FraDub, HunSub+EngSub

Les Films du Losange (1982)
Comedy, fantasy, Foreign, Mystery
France | French | Color | 2h 9min
#36252
8
Blu-ray Disc
5060000701067
| 1 disc

Tartalom:
Marie-t bankrablásért ítélték el. Éppen börtönön kívül van, amikor összefut Baptiste-tal, aki üldözési mániában szenved. A két lány egymáshoz csapódik. Marie egykori barátjától különös várostérképet kapnak. Marie hamarosan felfigyel egy férfira, aki követi. Kiderül, hogy egy Max gúnynevű gengszter. A paranoiás Baptiste szerint a térkép valamilyen kulcsot rejt. Miközben a két nő megpróbál túljárni Max és az ismeretlen gengszterek eszén, igyekeznek megfejteni a térkép rejtélyét is. Mindezt alaposan megnehezíti Baptiste üldözési mániája és Marie túlfűtött képzelete.

Marie, is just out from prison when she runs into Baptiste a young paranoid needing companionship. In their pursuit of a mysterious briefcase carried by Marie's former lover, they roam the street of Paris, transformed into a giant board game, a maze spotted with mysterious traps, puzzling clues, and chance encounters. Maybe they are bricks in some sinister scheme, maybe they are playing a board game, maybe it's a fairy tale, maybe it's yet something else...


Personal

Owner Plan9
Location HDD 35
Storage device mkv, AVC
Condition video 1988 kbps
Quantity 1
Seen it at 1650 MB
Added Aug 27, 2020
Modified Aug 27, 2020

Edition details

Screen ratios 720x524
Audio tracks AC3 (francia)
Subtitles Angol, magyar
Extras Letöltési szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, akkor az alábbi linket másold a böngésződbe:
http://www.moziverzum.net/eszaki-hid---le-pont-du-nord-1981-fradub,-hunsb-engsub.php