normal
bold
narrow
normal
bold
Suzanne's Career

Suzanne's Career

Susanne karrierje (VS) HunDub+FraDub, EngSub

Fox Lorber (1963)
Drama, Foreign, Romance
France | Hungary | Black & White | 54min
#36065
9
DVD
1 disc

Tartalom:
A Rohmer-filmekben sokat beszélnek. A Rohmer-filmekben nem történik semmi. A Rohmer-filmek nem elmésélhetőek. Filmjei könnyedek, játékosak. Filmjei súlyosak. A kevesek művésze. Erkölcsfilozófus.
"Olyan dolgokat akarok megmutatni a filmvásznon, melyeket filmrevihetetlennek ítélnek, olyan érzelmeket ábrázolni, melyekről azt tarják, lehetetlen megelevenítésük, hiszen túl mélyen rejlenek a tudat börtönében" - írta egyszer.
Egyik méltatója, Jean Collet szerint minden filmje (legalábbis az első, az Erkölcsi példázatok című ciklusból) összefoglalható így:
"Kapcsolat áll fenn egy férfi és egy nő között. Ezt a kapcsolatot, úgy látszik, megszakítja egy harmadik személy közbelépése (vagy passzív jelenléte). Végül is helyreáll az alaphelyzet."

In the second of Rohmer's moral tales, he examines the relationship between two friends and a girl who at first appears easily exploited. It is a complex tale of feelings and misconceptions, acted out within the head of the main character, as part of Rohmer's attempt to more easily simulate the mindscape quality of literature within a film.


Crew View all

Director Eric Rohmer
Writers Eric Rohmer
Producers Barbet Schroeder
Photographers Daniel Lacambre

Personal

Owner Plan9
Location HDD 42
Storage device avi, xvid
Condition video 2070 kbps
Quantity 1
Seen it at 990 Mb
Added Jul 26, 2020
Modified Jul 26, 2020

Edition details

Screen ratios 720x528
Audio tracks AC3 (francia), AC3 (magyar)
Subtitles Angol
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum ragisztrákt tagja vagy, valamint rendelkezel VIP tagsággal is, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/susanne-karrierje---suzanne-s-career-1963-hundub-fradub,-engsub.php