normal
bold
narrow
normal
bold
Midway

Midway

Midway (OS) EngDub, HunSb

AGC Studios (2019)
Action | Drama | History | War
USA | English | Color | 2h 18min
#36050
0
DVD
1 disc

Tartalom:
Az amerikai haditengerészet csendes-óceáni flottáját fél évre megbénította a japán légierő, mikor lebombázták Pearl Harbort. Az egyik legnagyobb hírszerzési kudarcnak titulálták a történteket. Azonban ez a veszteség nem tántorította el az amerikai hadsereg hős katonáit, hogy véghez vigyék a II. világháború egyik legnagyobb bravúrját a Midway szigeteknél. A legelszántabb harcosok állhatatossága és küzdeni akarása sorsdöntő fordulathoz vezetett a II. világháború kimenetelében.

A függetlenség napja rendezője, Roland Emmerich ezzel a hihetetlenül látványos, megindító, és minden percében izgalmas filmmel állít emléket a II. világháború egyik sorsdöntő ütközetében részt vett hős katonáknak. A főbb szerepekben olyan fantasztikus színészek remekelnek, mint Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Aaron Eckhart, és Nick Jonas.

The story of the Battle of Midway, and the leaders and soldiers who used their instincts, fortitude and bravery to overcome massive odds.


Personal

Location HDD 44
Quantity 1
Seen it
Added Jul 23, 2020 13:31:52
Modified Aug 21, 2020 13:23:59

Edition details

Subtitles magyar
Extras Online

Notes

Ha szeretnéd a filmet online megtekinteni, és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, valamint online hozzáférésed is van, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.moziverzum.net/midway-2019-engdub,-hunsub.php