normal
bold
narrow
normal
bold
Pain & Glory ( Dolor y Gloria )

Pain & Glory ( Dolor y Gloria )

Fájdalom és dicsőség (OS) EspDub, HunSub+EngSub

El Deseo (2019)
Drama
Spain | Spanish | Color | 01:53
#36019
6
Blu-Ray 1080p
8414533122450
| 1 disc

Tartalom:
Salvador Mallo filmrendező élete alkonyán visszatekint a maga mögött hagyott évekre. Gyermekkora a hatvanas években, családja kivándorlása egy jobb élet reményében és a letelepedés egy spanyol faluban, az első vágyakozások és az első már felnőttkori szerelem a pezsgő Madridban a nyolcvanas években, a szakítás fájdalma, miközben továbbra is szétfeszítik a heves érzelmek, ahogy az írást kezdi el alkalmazni terápiaként, hogy felejtsen, ahogy felfedezi a mozi varázsát, és az üresség, az a végtelen üresség, amely meggátolja, hogy továbbra is filmeket készítsen. A “Fájdalom és dicsőség” az alkotásról szól, hogy milyen nehéz is elválasztani azt a magánélettől, s a szenvedélyről, amely értelmet ad az életnek és reményt. Salvador rádöbben, hogy égető szüksége van rá, hogy felidézze a múltját és ebben az elbeszélésben találja meg a megváltást.

Pedro Almodóvar megannyi kín és dicsőség után karrierje egyfajta összegzéséhez érkezett. Legalábbis erre utal, hogy legújabb filmjének főhőse egy filmrendező, aki visszatekint életére, hogy alkotásai és szerelmei kereszttüzében próbálja értelmezni a jelenkor válságát. A spanyol kultrendező ehhez olyan világsztárokkal dolgozik együtt ismét, akik már első filmjei sikerénél is mellette álltak: Antonio Banderas és Penelopé Cruz.

Salvador Mallo, a filmmaker in the twilight of his career, remembers his life: his mother, his lovers, the actors he worked with. The sixties in a small village in Valencia, the eighties in Madrid, the present, when he feels an immeasurable emptiness, facing his mortality, the incapability of continuing filming, the impossibility of separating creation from his own life. The need of narrating his past can be his salvation.


Personal

Owner DRONES
Location HDD 44
Storage device mkv, AVC
Condition video 5604 kbps
Quantity 1
Seen it at 8132 MB
Added Jul 14, 2020 07:30:05
Modified Jul 14, 2020 11:25:59

Edition details

Screen ratios 1920x808
Audio tracks AC3 (spanyol)
Subtitles Angol, magyar
Extras Online

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, továbbá van online szekció hozzáférésed,akkor másold a böngésződbe az alábbi linket:
http://www.cloud.moziverzum.net/fajdalom-es-dics-seg---dolor-y-gloria-2019-espdub,-hunsub.php

Tags

szakítás szerelem