normal
bold
narrow
normal
bold
Hollywood

Hollywood

Hollywood

Hollywood (VS) EngDub, HunSb

2020
TV Series | Drama
USA | English | Color | 05:47
#35991
8
1 disc

Tartalom:
Mi lenne, ha újraírhatnád a történetet? Nézd meg a HOLLYWOOD hivatalos előzetesét. Ryan Murphy és Ian Brennan új minisorozata május 1-jén érkezik a Netflix műsorára. A HOLLYWOOD egy maroknyi feltörekvő színész és filmkészítő életét követi a II. világháború utáni Hollywoodban, miközben igyekeznek valamire vinni a filmek fővárosában – bármi is legyen az ár. Minden szereplő egyedülálló bepillantást enged Hollywood aranykorának díszfüggönye mögé, és rávilágít a rendszer igazságtalanságaira és a bőrszínen, nemen és szexuális irányultságon átívelő előítéletekre, amelyek a mai napig folytatódnak.

A group of aspiring actors and filmmakers in post-World War II Hollywood try to make it big - no matter the cost.


Personal

Location HDD 45
Storage device mkv, V_MPEGH/ISO/HEVC
Condition video 3384 kbps
Quantity 1
Seen it at 1978 MB/ rész
Added Jul 09, 2020 16:53:47
Modified Jul 09, 2020 18:09:01

Edition details

Screen ratios 1920x1080
Audio tracks AC3 (angol)
Subtitles Angol, Arabic, Chinese, Czech, Danish, Dutch, Finnish, Francia, Greek, Hebrew, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, magyar, Német, Norwegian, Olasz, orosz, Polish, portugál, Romanian, Spanyol, Swedish, Thai, török, Vietnamese
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a film BluRay kópiáját letölteni és a Moziverzum regisztrálz tagja vagy, valamint VIP hozzáférésed is van, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/hollywood-2020-engdub,-hunsub.php