normal
bold
narrow
normal
bold
The Painted Bird

The Painted Bird

Festett madár

Silver Screen (2019)
Drama, War
Czech Republic | Czech | Color | 2h 47min
#35965
8
Blu-Ray 720p
1 disc

Tartalom:
A második világháború alatt a szülők egy vidéki rokonukhoz küldik kisfiukat, valahová Kelet-Európába. A nagynéni azonban váratlanul meghal, ezért a gyermek kénytelen teljesen egyedül és magára hagyva útnak indulni a vad és ellenséges világba, ahol csak a helyi szabályok, előítéletek és hiedelmek érvényesülnek. Útközben szörnyűségek sorozatát éli át, az emberi rosszindulatnak és gonoszságnak láthatóan nincs határa. Szó szerint a fizikai túlélésért vívott harcát a háború után egy másfajta harc váltja fel... A Festett madár egy mélyen drámai történet, amely egyik oldalon a szörnyűségek és kegyetlenségek, a másik oldalon az ártatlanság és szeretet közvetlen kapcsolatát elemzi.

A young Jewish boy in Poland seeks refuge in the forest during World War II where he encounters many different characters.


Personal

Owner bipolar
Location HDD 45
Storage device mkv, avc
Condition video 1174 kbps
Quantity 1
Seen it at 1604 MB
Added Jul 04, 2020
Modified Jul 04, 2020

Edition details

Screen ratios 720x302
Subtitles Angol, Czech, Francia, Latin, magyar, Német, Olasz, Slovakian, Ukrainian
Extras Letöltési szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, akkor másold a böngésződbe az alábbi linket:
http://www.cloud.moziverzum.net/festett-madar---painted-bird-2019-czhdub,hunsub-engsub-frasub-gersub-itasob-polsub-slosub-ukrsub-latinsub.php