normal
bold
narrow
normal
bold
L'Amant de Lady Chatterley

L'Amant de Lady Chatterley

Lady Chatterley szeretője (VS) FraDub, HunSub

1955
Drama
France | Francia | Color | 01:41
#35315
8
DVD
3545020027325
| 1 disc

Tartalom:
Az ifjú Chatterley-házaspár életébe döntő változást hoz az első világháború. Sir Clifford, a férj nyomorékon tér vissza a harcmezőkről. Fiatal és gyönyörű felesége, Constance odaadóan ápolja őt, és kész tudomásul venni, hogy hitvese sérülése miatt le kell mondania a testi örömökről. Csendben, eseménytelenül és unalmasan telnek a napok. A ladynek nincs más szórakozása, mint sétálni az erdőben, kilovagolni. Constance férje kérésére elmegy a vadőr, Oliver Mellors házához, hogy szóljon neki, másnaptól idegenek végeznek terepmunkát az erdőben. Véletlenül pont akkor ér a kunyhóhoz, amikor a délceg vadőr éppen félmeztelenül mosakszik az udvaron. A látvány felizgatja az asszonyt, de titkolja. Indulna haza, de közben lovasbaleset éri, karját töri. Mellors, a vadőr kíséri vissza a kastélyba. Törött karja miatt nem tudja a szokott módon ápolni a kerekesszékbe kényszerült férjét, ezért alkalmazzák Mme Boltont, akit később is megtartanak, hogy Constance-nak könnyebb legyen. Sir Clifford mindenáron örököst szeretne, ezért arra buzdítja a nejét, hogy essen bátran teherbe egy másik férfitól. Constance megint ellátogat a vadőr kunyhójához, ahol a fácánfiókák láttán elsírja magát, hogy sohasem lehet anya. Mellors átérzi a nő fájdalmát, és a kunyhóban kezdetét veszi a viszonyuk, amely a köztük lévő társadalmi különbségek miatt mindenki számára elfogadhatatlan. A család és Mellors korábbi felesége minden próbálkozása ellenére győz Constance és Olivier szerelme, a nő lemond rangról és vagyonról, a férfi a gőgjéről, hogy közös gyermeküket együtt neveljék fel.

Early version of D.H. Lawrence's classic risqué novel about an aristocratic wife who has a passionate affair with her game keeper. French, dubbed in English. (1959; B&W)


Cast View all

Danielle Darrieux Constance Chatterley
Leo Genn Sir Clifford Chatterley
Erno Crisa Oliver Mellors
Janine Crispin Hilda
Gérard Séty Michaelis
Berthe Tissen Mrs. Bolton
Jean Michaud Wilcock
Roland Bailly
Jacques Marin Un habitué du pub
Léon Daubrel Le docteur
Charles Bouillaud Un habitué du pub
Alain Bouvette Un habitué du pub
Christian Marquand L'amant de Bertha
Jacqueline Noëlle Bertha Mellors
Jean Murat Baron Leslie Winter
René Lord Lewis / le majordome
Nicole Malric La femme de chambre
Valérie Vivin Petit rôle

Personal

Owner Morpheus
Location HDD 27
Storage device mkv, avc
Condition video 2000 kbps
Quantity 1
Seen it at 1562 MB
Added Jun 14, 2020 09:14:25
Modified Jun 14, 2020 10:28:35

Edition details

Screen ratios 720x544
Audio tracks AC3 (francia)
Subtitles magyar
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, no meg még VIP hozzáférésed is van, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/lady-chatterley-szeret-je---l-amant-de-lady-chatterley-1955-fradub,-hunsub.php

Tags

hűtlenség nyomorék társadalmi korlátok vágy