normal
bold
narrow
normal
bold
Hum Tum

Hum Tum

Én és Te

Yash Raj Films (2004)
Comedy, Drama, Family, Foreign, Musical, Romance
India | Hindi | Color | 2h 22min
#1884
0
DVD Files
8902797601588
| 1 disc
Region 1
Keep Case
NR (Not Rated)

Sok víz lefolyik a Gangeszen, mire megtörténik az, aminek amúgy is meg kell történnie. Karant és Rheat a sors eloször egy repülonúton hozza össze, amikor Delhi-bol New York-ba utaznak. Elso pillanattól kezdve ki nem állhatják egymást. Karan a nagyszájú és szemtelen fiatal srác, míg Rhea a túlságosan is komoly és jólnevelt, akit állatira irritál Karan folyamatos poénkodása. Ezt jól ki is tárgyalják, amikor Amsterdamban megállnak egy kis kényszerpihenore. Búcsúzáskor megállapítják, hogy milyen jó, hogy soha többé nem kell már találkozniuk. De a végzet nem éppen ezen az állásponton van…


Eltelik pár év, és Karan és Rhea útjai újból összefutnak, mégpedig Rhea esküvojén. Kiderül ugyanis, hogy az esküvo szervezoje nem más, mint Karan mamája, aki fel is kéri fiát néhány apróbb feladat elvégzésére. Mikor összefutnak az esküvon, a kezdeti csodálkozás után már egész normális hangnemben képesek egymással beszélgetni, és mikor Rhea elutazik újdonsült férjével Karan érzi, ezt a lányt soha nem fogja elfeledni. És az élet megy tovább. Négy év múlva Karanból híres rajzfilmkészíto válik és elutazik Párizsba, hogy apját meglátogassa. Itt a végzet megint közbeszól, és úgy tunik, hoseink már nem menekülhetnek el egymástól. Rhea is épp Párizsban tartózkodik. De a régi Rhea aki, mindig is kész volt egy-egy csípos megjegyzéssel Karant elküldeni melegebb éghajlatra, már nincs többé. Helyette egy végtelenül fáradt és szomorú Rhea néz Karan szemébe.

Hogy mi történt pontosan, azt Rhea mamája meséli el Karannak. Sameer, Rhea férje meghalt egy véletlen autóbalesetben. Azóta Rhea depressziós, és semmi más nem érdekli, csak a munkája. Mikor mindez kiderül Karan számára, a fiú a megdöbbenéstol teljesen megváltozik. Megígéri Parmindernek , hogy a leheto legtöbb idot együtt tölt a lányával és megpróbálja visszahozni az elveszett életkedvét, sot azt is megígéri, hogy keres neki egy megfelelo férjet, aki hajlandó elvenni egy özvegyet. A közös programok, beszélgetések, élmények szép lassan visszahozzák Rhea életkedvét és a fiatalok napról napra egyre közelebb kerülnek egymáshoz. De útjaik megint szétvállnak. Rheanak találtak férjet, és nincs mese, hozzá kell mennie. Karan rossz hangulatban utazik vissza Indiába. Rájött, szereti Rheat, de nem képes érzelmeit bevallani a lánynak. Most pedig már örökre el is vesztette. Vagy mégsem?

Karan éppen sajtótájékoztatót tart legújabb rajzfilmjérol, ahol épp azt meséli, milyen sok életrajzi elem került a filmbe. Véletlenül megjelenik Rhea, aki nem volt képes újból férjhez menni. Mi a film vége? Naaaaagyon nehéz kitalálni.


Cast View all

Saif Ali Khan Karan Kapoor
Rani Mukerji Rhea Prakash
Kiron Kher Parminder 'Bobby' Prakash
Rati Agnihotri Anju Kapoor / Karan's mother
Rishi Kapoor Arjun Kapoor
Jimmy Sheirgill Mihir Vora (Special Appearance)
Abhishek Bachchan Sameer (Special Appearance)
Isha Koppikar Diana Fernandez (Special Appearance)
Shenaz Treasury Shalini (Special Appearance)
Bhupesh Singh
Parinita Seth
Shilpa Mehta
Bomi Kapadia
Gulshan
Vivek Madan
Karishma Dewjee
Vinod Singh
Tanaz Parvi
Ifrah Kazi
Parzaan Dastur Hum
Gayatri S. Iyer Tum
Samir Sarkar Journalist
Marlon Treep Skater

Personal

Location HDD 07
Quantity 1
Seen it
Added Jun 10, 2020
Modified

Edition details

Screen ratios Fullscreen (4:3)
Audio tracks Dolby Digital Stereo [English], Stereo [English]
Subtitles magyar
Distributor Yash Raj Films
Edition release date 2004-08-10