normal
bold
narrow
normal
bold
Happy New Year

Happy New Year

Boldog Új Évet

Yash Raj Films (2014)
Action, akció, Comedy, Crime, Drama, Romance
India | Hindi | Color | 3h
#1787
0
DVD Files
8903431900449
| 1 disc

Chandramohan Manohar Sharma, ismertebb nevén Charlie (Shah Rukh Khan) egy utcai harcos, aki már 8 éve arra vágyik, hogy a bosszút állhasson Charan Grover-en (Jackie Shroff). Ugyanis az történt, hogy Charlie apja Manohar aki mérnök, megismerkedik Charan Grover-rel egy afrikai gyémánt kereskedővel, majd Charan megbizást ad Manoharnak, hogy építsen egy áthatolhatatlan páncéltermet. Miután a páncélterem elkészül, Charan elkábítja Manohart, és ellopja a Shalimar gyémántokat. Charlie édesapját vádolják a lopással, igy börtönbe zárják.
Charlie megtudja az újságokból, hogy a Shalimar gyémántokat az Atlantis Palm szállodába fogják szállitani Karácsony estéjén, ezért úgy dönt, hogy ellopja ugyanazokat a gyémántokat, hogy Grovert gyanúsitsák majd a lopással, és börtönbe kerüljön. Ennek a tervnek a megvalósításához azonban, egy dinamikus csapatot kell összeállítania.
Charlie első választása Jag-re (Sonu Sood) esik, ő egy halláscsökkent fiatalember, aki nagyon dühös, ha valaki az édesanyját emlegeti. A második csapattag Tammy (Boman Iráni) egy túlsúlyos fickó, aki epilepsziás rohamokkal küzd, amúgy Tammy és Manohar nagyon jó barátok voltak annak idején. A harmadik tag Rohan Singh (Vivaan Shah) egy fiatal hacker, aki képes feltörni a Shalimar számítógépes rendszerét.
Alapos kutatás után rájönnek, hogy a páncélterem egy biometrikus zárral (ujjlenyomat zár) működik, de az a probléma, hogy csak egy ember tudja kinyitni, mégpedig Charan fia, Vicky Grover. Így igénybe veszik a hasonmását Nandu Bhide (Abhishek Bachchan) személyében.
De ahhoz, hogy az Atlantis Palm szállodába, és a Shalimar gyémántok közelébe kerüljenek, részt kell venniük a Tánc Világbajnokságon (WDC) amelyet ott rendeznek meg, valamint ők fogják képviselni Indiát. Persze táncolni egyikőjük sem tud, ezért egy bártáncosnőt Mohini-t (Deepika Padukone) kérik meg, hogy tanitsa meg őket......


Cast View all

Deepika Padukone Mohini Joshi
Shahrukh Khan Charlie
Anupam Kher Manohar Sharma
Anurag Kashyap
Abhishek Bachchan Nandu Bhide
Prabhu Deva Dance Teacher
Jackie Shroff Charan Grover
Boman Irani Tammy Irani
Sarah-Jane Dias Laila
Sonu Sood Jag
Gauri Khan Cameo
Malaika Arora
Vivaan Shah Rohan
Dino Morea Himself
Sajid Khan Director
Varun Pruthi
Kiku Sharda Dance Teacher
Sameer Ali Khan BOB (underground Fighter)
Vishal Dadlani Judge
Daisy Irani Tammy's mother
Blake Curtis-Woodcock MemberTeam Britain
Geeta Kapoor Judge
Jason Tham Korea Team Member
Mohan Kapoor Mr. Kapoor
Puneet Vashist

Personal

Location HDD 07
Quantity 1
Seen it
Added Jun 10, 2020
Modified

Edition details

Subtitles magyar