normal
bold
narrow
normal
bold
The Bookshop

The Bookshop

Könyvesbolt a tengerparton (OS) EngDub, HunSub

Diagonal TV (2017)
Drama | Romance
Germany | English | Color | 1h 50min
#35148
7
Blu-ray Disc
8436535546928
| 1 disc
Region 1

Tartalom:
Anglia, 1959. A különös nő, Florence (Emily Mortimer) könyvesboltot akar nyitni a festői tengerparti kisvárosban. A helyi előkelőségeknek nem tetszik ez az ötlet, és eleinte az angol felső középosztályhoz méltó udvariassággal, majd egyre kíméletlenebb módszerekkel igyekeznek megakadályozni Florence terveit. Az eltökélt nő nem törődik velük, és megnyitja a hangulatos boltot, ahová eleinte bátortalanul, majd egyre gyakrabban térnek be a városka lakói. A helység nagyasszonya, Violet Gamart (Patricia Clarkson) azonban nem adja fel, és még a parlamentig is elmegy a könyvesbolt elleni hadjáratában. Florence azonban nem várt szövetségre talál a város egyik elvonultan élő, különc lakójában, az ódon és kísérteties udvarházban lakó, megközelíthetetlen Edmund Brundishban (Bill Nighy).

Set in an small English town in 1959, the story of a woman who decides, against polite but ruthless local opposition, to open a bookshop, a decision which becomes a political minefield.


Personal

Location HDD 38
Quantity 1
Seen it
Added Jun 03, 2020 19:30:55
Modified Jun 03, 2020 19:34:09

Edition details

Audio tracks AC3 (angol)
Subtitles magyar
Extras Online

Notes

Amennyiben szeretnéd megnézni a filmet (letöltést is engedei) és rendelkezel a Moziverzumban online tagsággal is, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/koenyvesbolt-a-tengerparton---the-bookshop-2017-engdub,-hunsub.php

Tags

könyvesbolt középosztály tengerpart