normal
bold
narrow
normal
bold
Péril En La Demeure ( Death )

Péril En La Demeure ( Death )

Nyakunkon a veszély (DS) HunDub+FraDub, EngSub

1985
Adult
Franciaország | Hungary | Color | 01:40
#35071
6
Blu-ray
3607483196021
| 1 disc

Tartalom:
David Aurphet, fiatal gitártanár elfogadja egy gazdag házaspár felkérését, hogy leckéket adjon lányuknak, Vivianne-nak. Rövidesen azonban vonzalom alakul ki közte és az édesanya között. A férj tudomást szerez a viszonyról és megkísérli meggyilkoltatni David-et, azonban a férfi szerencsésen túléli a támadást. A dolgok tovább bonyolódnak, amikor David egy felvételt kap, amelyen az asszonnyal való egyik együttléte látható.

A magnate and his younger wife hire David to teach guitar to their teenage daughter. The wife quickly seduces David, and simultaneously he strikes up an acquaintance with the family's inquisitive neighbor. One night, David is mugged but rescued from injury by a stranger, Daniel, who also becomes David's friend and admits to being a hit man. Video tapes of their activities appear in the lovers' mail; David thinks they're from the neighbor, Daniel is sure the husband is onto the affair and hired the mugger. After Daniel tells David that he's been hired to kill the husband, an elaborate manipulation plays out, with murder, suicide, a payoff, more videos, and a surprise pairing.


Personal

Location HDD 44
Storage device HDD
Quantity 1
Seen it
Added Jun 01, 2020 15:03:23
Modified Jun 01, 2020 18:12:33

Edition details

Audio tracks AC3 (magyar), AC3 (francia)
Subtitles Angol
Extras Letöltési szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzumnak is regisztrált tagja vagy, akkor másold a böngésződbe az alábbi linket:
http://www.cloud.moziverzum.net/nyakunkon-a-veszely---peril-en-la-demeure---death---1985-hundub-fradub,-engsub.php

Tags

gitártanár gyilkossági kísérlet házaságtörés