normal
bold
narrow
normal
bold
Les Misérables

Les Misérables

Nyomorultak (OS) FraDub, HunSub

2019
Crime, Drama, thriller
France | French | Color | 01:42
#35042
7
1 disc

Tartalom:
A francia vidékről a fővárosba költöző Stephane csatlakozik a város legzűrösebb kerületében szolgáló civil ruhás bűnügyisekhez. Csakhamar ráébred, hogy társai – a fajgyűlölő Chris és az afrikai, mohamedán vallású Gwanda – sajátos módon alkalmazzák a munkájukra vonatkozó előírásokat, sok esetben indokolatlan tettlegességre is sor kerül. A külvárosi bűnfészekben szinte lehetetlen felvenni a harcot a sumákolással és a bandákkal, itt ugyanis a bűnszervezetek garantálják a környék ideiglenes nyugalmát egymás közti rövid távú egyezségeikkel. Egyetlen melléfogás, és az egész negyed egy bandaháború közepén találja magát.
A sokkoló film cselekményének helyszíne Párizs szegénységtől sújtott, legveszedelmesebb városrésze. Az azonos című rövidfilm alapján készült Nyomorultakat a 2005-ös rendbontás ihlette. A Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ahol a zsűri díjával jutalmazták. Idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra is jelölték, továbbá az Európai filmdíjra is jelölést kapott legjobb film, legjobb elsőfilm és legjobb forgatókönyv kategóriában.

Inspired by the 2005 riots in Paris, Stéphane, a recent transplant to the impoverished suburb of Montfermeil, joins the local anti-crime squad. Working alongside his unscrupulous colleagues Chris and Gwada, Stéphane struggles to maintain order amidst the mounting tensions between local gangs. When an arrest turns unexpectedly violent, the three officers must reckon with the aftermath and keep the neighborhood from spiraling out of control.


Personal

Owner YTS.MX
Location HDD 45
Storage device HDD
Quantity 1
Seen it
Added Jun 01, 2020 14:59:12
Modified Jun 01, 2020 16:26:13

Edition details

Audio tracks AAC (francia)
Subtitles magyar
Extras Online

Notes

Amennyiben szeretnéd online megnézni a filmet (a letöltést is engedi), éa a Moziverzumban regisztrált tag vagy, valamint van jogosultságod az online szekcióhoz, akkor másold be az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/nyomorultak---les-miserables-2019-fradub,-hunsub.php

Tags

bandák bűnszervezet Párizs rasszizmus rendőrség zsaruk