normal
bold
narrow
normal
bold
Loveless

Loveless

Szeretet Nélkül (DS) HunDub+RusDub, HunSub+EngSub és (OS) HunDub

Arte France Cinéma (2017)
Drama
Franciaország-Oroszország | Russian | Color | 2h 8min
#35025
8
DVD
1 disc

Tartalom:
A szürke hétköznapok és az embertelen nagyváros visszafordíthatatlanul felemésztette Zsenya és Borisz házasságát. Csak a közös gyerekük sorsa és a közös lakás eladása maradt kínzó kérdésként köztük, már mindketten az új kapcsolataik boldogságát várják. A nagyon feszült utolsó napok állandó veszekedései közben észre sem veszik, hogy mióta nem látták 12 éves fiúkat.
A bürokratikus rendőrséghez hiába fordulnak, ezért az állam szerepét magukra vállaló önkéntesek segítségével indulnak a kisfiú keresésére. Útjuk során letaglózó mélységeiben ismerhetjük meg napjaink Oroszországában a boldogságot keresők kilátástalanságát.Zhenya and Boris are going through a vicious divorce marked by resentment, frustration and recriminations. Already embarking on new lives, each with a new partner, they are impatient to start again, to turn the page – even if it means threatening to abandon their 12-year-old son Alyosha. Until, after witnessing one of their fights, Alyosha disappears...


Personal

Location HDD 45
Storage device HDD
Quantity 1
Seen it
Added Jun 01, 2020 15:59:06
Modified Jun 01, 2020 16:26:49

Edition details

Audio tracks AC3 (magyar) | AC3 (orosz)
Subtitles Angol | magyar
Extras Letöltési szekció | Online

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet 2 hangsávos (orosz és magyar) és 2 feliratsávos (magyar és angol) verzióban letölteni (közel 10GB), és a Moziverzumnak nem csak regisztrált, de még VIP tagja is vagy, akkor másold a böngésződbe az alábbi linket:
http://www.cloud.moziverzum.net/szeretet-nelkuel---nelyubov-2017-hundub-rusdub,-hunsub-engsub.php

Ha nincs VIP tagságod, viszont van a Moziverzumban a regisztrációd mellett online hozzáférésed is, és megelégszek a filmből egy magyar szinkronos online kópiával, akkor az alábbi linket másold a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/szeretet-nelkuel---nelyubov-2017-hundub.php

Tags

boldogság keresés család gyerek eltűnése kilátástalanság veszekedés