normal
bold
narrow
normal
bold
La mort en ce jardin

La mort en ce jardin

Halál a kertben (VS) HunDub+FraDub, EngSub

Films Dismage (1956)
Adventure, Drama, Foreign
France | Hungary | Color | 01:44
#35022
7
Blu-Ray 1080p
5060000702613
| 1 disc
Region B

Tartalom:
A José-André Lacour regénye alapján készült film üldözött menekültekről szól, köztük egy papról, akinek nézetei életképtelenek a brutalitás valóságban. Amikor egy dél-amerikai rendőrállam kisvárosában felkelés tör ki, a hatalom bitorlói úgy döntenek, hogy kegyetlenül leverik azt. Elrettentés képpen ki akarnak végezni néhány találomra kiválasztott lakost.
A börtönből szökött Shark, a vén Castin süketnéma lányával, valamint Lizardi atya a dzsungelben keresnek menedéket. Lizardi naív és jószívű ember. A brutális agresszió árnyékában tettei ellene és elnyomott társai ellen fordulnak, ami végül a halálát okozza.

Amid a revolution in a South American mining outpost, a band of fugitives - a roguish adventurer, a local hooker, a priest, an aging diamond miner and his deaf-mute daughter - are forced to flee for their lives into the jungle. Starving, exhausted and stripped of their old identities, they wander desperately lured by one deceptive promise of salvation after another.


Personal

Location HDD 44
Storage device HDD
Quantity 1
Seen it
Added Jun 01, 2020 14:59:06
Modified Jun 01, 2020 16:27:19

Edition details

Screen ratios Widescreen (1.66:1)
Audio tracks LPCM Stereo [French], AC3 (magyar)
Subtitles English
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, valamint rendelkezel VIP hozzáféréssel, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/halal-a-kertben---la-mort-en-ce-jardin-1956-hundub--fradub,-engsub.php

Tags

agresszió felkelés jószívűség menekültek naivitás pap szökött rab