normal
bold
narrow
normal
bold
After

After

Miután (OS) HunDub

Apr 12, 2019
Drama, Romance
USA | English | Color | 1h 45min
#34974
6
2 Disc Blu-ray DVD Digital HD Combo
Blu-ray
191329109526
| 1 disc
Region 1, Region A, Region B, Region C
HD Case
PG-13 (Parents Strongly Cautioned)

Tartalom:
Anna Todd ifjúsági regénye, a „Miután” a népszerű Wattpad közösségi oldalon indult hódító útjára, és meg sem állt a nagyvászonig. A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott.

Tessa Young is a dedicated student, dutiful daughter and loyal girlfriend to her high school sweetheart. Entering her first semester of college, Tessa's guarded world opens up when she meets Hardin Scott, a mysterious and brooding rebel who makes her question all she thought she knew about herself -- and what she wants out of life.


Personal

Quantity 1
Seen it
Added May 31, 2020
Modified May 31, 2020

Edition details

Audio tracks AC3 (magyar)
Extras Online
Distributor Universal Pictures

Notes

Amennyiben szeretnéf online megnézni a filmet (letöltész is engedi) és rendelkezek a Moziverzumban online tagsággal is, akkor másold be a böngésződbe az alábbi linket.
http://www.cloud.moziverzum.net/miutan---after-2019-engdub,-hunsub.php

Tags

lázadás szerelem