normal
bold
narrow
normal
bold
Caesar Must Die ( Cesare deve morire )

Taviani fivérek filmográfia

Caesar Must Die ( Cesare deve morire )

Cézarnak meg kell halnia (VS) ItaDub, HunSub+EngSub+ItaSub

Kaos Cinematografica (Mar 02, 2012)
Drama
Italy | Italian | Color | 01:17
#34935
0
1 disc

Tartalom:
Egy maximális biztonsági fokozatú büntetés végrehajtási intézetben életfogytiglani börtönbüntetésüket töltő fogvatartottak rendkívüli elfoglaltságot kapnak: a Róma külvárosában található Rebibbia Börtönben eljátszhatják Shakespeare egyik tragédiáját, a Julius Caesar-t. A börtönben forgató Taviani-testvéreknek már a szereplők kiválasztása is kihívást jelent, a próbák során azonban egy új szinten kezd el működni a darab. A rabok saját életükből és egyéni sorsukból is merítve formálják meg megdöbbentő hitelességgel szerepüket, és a színészet új érzéseket, és gondolatokat indít el bennük, amelyben keveredik a szabadság utáni vágy, a megbánás, a bezártság drámája. A Cézárnak meg kell halnia egyszerre magas színvonalú filmművészeti teljesítmény és egy börtön rabjainak életét rögzítő hiteles dokumentum.

Winner of the Golden Bear at the 2012 Berlin Film Festival, Caesar Must Die (Cesare Deve Morire), the scripted documentary shows inmates at a prison in Rome rehearsing for a performance of Shakespeare's Julius Caesar.


Personal

Quantity 1
Seen it
Added May 31, 2020 07:23:49
Modified May 31, 2020 07:27:54

Edition details

Audio tracks AC3 (olasz)
Subtitles Angol, magyar, Olasz
Extras VIP szekció

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet letölteni és a Moziverzum regisztrált tagja vagy, és még VIP hozzáféréssel is rendelkezel, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/cezarnak-meg-kell-halnia---cesare-deve-morire---caesar-must-die-2012-itadub,-hunsub-engsub-itasub.php

Tags

bezártság börtön börtönszínház Shakespeare szabadságvágy