normal
bold
narrow
normal
bold
Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

Alita: A harc angyala (OS) HunDUb

Troublemaker Studios (2019)
Action, Adventure, Science Fiction, Thriller
USA | English | Color | 2h 2min
#34897
7
1 disc

Tartalom:
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

A filmgyártás látnokai, James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) forradalmi hősnőt alkottak az ALITA: A HARC ANGYALA címszereplőjével, akit Az útvesztő-filmekből is ismert Rosa Salazar játszik. Partnerei Oscar-díjasok: Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali.

When Alita awakens with no memory of who she is in a future world she does not recognize, she is taken in by Ido, a compassionate doctor who realizes that somewhere in this abandoned cyborg shell is the heart and soul of a young woman with an extraordinary past.


Cast View all

Rosa Salazar Alita
Christoph Waltz Dr. Dyson Ido
Jennifer Connelly Chiren
Mahershalalhashbaz Ali Vector
Ed Skrein Zapan
Jackie Earle Haley Grewishka
Keean Johnson Hugo
Jorge Lendeborg Jr. Tanji
Lana Condor Koyomi
Idara Victor Nurse Gerhad
Jeff Fahey McTeague
Eiza González Nyssiana
Derek Mears Romo
Leonard Wu Kinuba
Racer Rodriguez Claymore
Marko Zaror Ajakutty
Rick Yune Master Clive Lee
Hugo Perez Jacked Cyborg
Casper Van Dien Amok
Billy Blair Zapan's Cronie
Jamie Landau Zapan Cronie 2
Dimitrius Pulido Cyborg Jacking Victim
Patrick Gathron Antioch
Elle LaMont Screwhead
Alex Livinalli Blue Wingman

Personal

Quantity 1
Seen it
Added May 28, 2020
Modified May 28, 2020

Edition details

Audio tracks AC3 (magyar)
Extras Online

Notes

Ha szeretnéd online megnézni a filmet (letöltést is engedi) és rendelkezel a Moziverzumban online tagsággal is, akkor az alábbi liunket másold a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/alita--a-harc-angyala---alita--battle-angel-2019-hundub.php

Tags

kiborg kövő robot