normal
bold
narrow
normal
bold
Les Misérables

Les Misérables

Nyomorultak (OS) FraDub, HunSub

2019
Crime | Drama | thriller
France | French | Color | 1h 42min
#34642
7
Nincs besorolva
1 disc

A francia vidékről a fővárosba költöző Stephane csatlakozik a város legzűrösebb kerületében szolgáló civil ruhás bűnügyisekhez. Csakhamar ráébred, hogy társai – a fajgyűlölő Chris és az afrikai, mohamedán vallású Gwanda – sajátos módon alkalmazzák a munkájukra vonatkozó előírásokat, sok esetben indokolatlan tettlegességre is sor kerül. A külvárosi bűnfészekben szinte lehetetlen felvenni a harcot a sumákolással és a bandákkal, itt ugyanis a bűnszervezetek garantálják a környék ideiglenes nyugalmát egymás közti rövid távú egyezségeikkel. Egyetlen melléfogás, és az egész negyed egy bandaháború közepén találja magát.
A sokkoló film cselekményének helyszíne Párizs szegénységtől sújtott, legveszedelmesebb városrésze. Az azonos című rövidfilm alapján készült Nyomorultakat a 2005-ös rendbontás ihlette. A Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ahol a zsűri díjával jutalmazták. Idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra is jelölték, továbbá az Európai filmdíjra is jelölést kapott legjobb film, legjobb elsőfilm és legjobb forgatókönyv kategóriában.


Personal

Owner YTS.MX
Location HDD 45
Storage Device HDD
Quantity 1
Seen
Added Date Apr 19, 2020 14:27:17
Modified Date Feb 18, 2023 18:02:04

Edition details

Audio Tracks AAC (francia)
Subtitles magyar
Extras Online

Notes

Amennyiben szeretnéd online megnézni a filmet (a letöltést is engedi), éa a Moziverzumban regisztrált tag vagy, valamint van jogosultságod az online szekcióhoz, akkor másold be az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/nyomorultak---les-miserables-2019-fradub,-hunsub.php

Tags

bandák bűnszervezet Párizs rasszizmus rendőrség zsaruk