normal
bold
narrow
normal
bold
The Candidate

The Candidate

A rendszer (OS) ItaDub, HunSub

Atresmedia Cine (2018)
Drama, thriller
Spain | Spanish | Color | 2h 12min
#34640
7
Blu-Ray 1080p
8420266020796
| 1 disc

Manuel életében eljött a rég várt pillanat, amikor feljebb léphet a politikai ranglétrán, és regionális altitkárból elnökké válhat. Minden a tervek szerint alakul, ám miután korrupcióval vádolják, álomszerű élete kártyavárként dől össze. A magára maradt politikus nem adja fel, próbálja menteni a menthetőt, de figyelnie kell, hogy mindig egy lépéssel a média előtt járjon.
Rodrigo Sorogoyen félelmetesen valósághűen ábrázolja a spanyol politikai vezetők korrupt világát, politikai thrillere gúnyképet fest a mutyizásról. Főszerepben Antonio de la Torre, a híres spanyol sztár, vágó Alberto Campo, a film elektropop zenéje Olivier Arson szerzeménye. A Goya gálán 7 díjjal jutalmazták a produkciót, Rodrigo Sorogoyen remekművével várhatóan nézők garmadáját bolondítja magába. Hazánkban Jameson Cinefest versenyprogramjában mutatkozik be A rendszer.


Personal

Owner iDN_CreW
Location HDD 45
Storage device HDD
Quantity 1
Seen it
Added Apr 19, 2020
Modified Apr 19, 2020

Edition details

Audio tracks AC3 (spanyol), AC3 (olasz)
Subtitles Angol, Francia, magyar, Olasz
Extras Online

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet online megtekinteni (ketöltést is engedi), és a Moziverzumban a regisztrákt tagság mellé rendelkezel online tagsággal is, akkor másold be az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/a-rendszer---il-regno-2019-itadub,-hunsub.php

Tags

korrupció média politkiai ranglétra