normal
bold
narrow
normal
bold
For Sama

For Sama

Kislányomnak, Samának (OS) + (Free OS) ArabDub, HunSub

ITN Productions (2019)
Documentary, War
UK | Arabic | Color | 1h 35min
#34540
0
Blu-ray
841887042963
| 1 disc

Egy anya, aki bocsánatot kér gyermekétől, hogy e világra hozta...
A film fiatal rendezőnője, Waad al-Kateab az aleppói szír felkelés közepette meséli el öt év történetét: hogyan lesz szerelmes, házasodik meg, majd ad életet kislányának Samának, miközben az egész világ összeomlik körülötte. Waad fiatal orvos férje a végsőkig küzd a szír kormány és az orosz felségjelű gépek okozta pusztítás túlélőinek életéért. Ártatlan civil emberéletekért.
Hihetetlen érzelmi viharok, öröm, gyász, túlélés közepette Waad végül válaszúthoz érkezik: maradjon-e a kataklizma poklában, vagy kislánya biztonsága érdekében meneküljön el a városból, még akkor is, ha a menekülés egyet jelent azzal, hogy felhagy a szabadságért folytatott küzdelemmel, amelyért oly sokat áldozott...


Personal

Location HDD 44
Storage device HDD
Quantity 1
Seen it
Added Apr 14, 2020
Modified Apr 14, 2020

Edition details

Subtitles Angol, magyar
Extras free online only ad block, Online

Notes

Amennyiben szeretnéd a filmet online megtekinteni kiváló minőségben, ésregisztrált tag vagy a Moziverzum oldalán, valamint online tagsággal is rendelkezek, akkor másold az alábbi linket a böngésződbe:
http://www.cloud.moziverzum.net/kislanyomnak,-samanak---for-sama-2019-arabdub,-hunsub.php

Ha nincs online tagságod, vagy egyűáltalán regisztrációd sem a Moziverzumba, akkor íme egy gyengébb minőség, ami regisztráció nélkül is, szabadon nézhető, Másold a linket a böngésződbe:
https://mixdrop.co/f/qlvdlwk7ijdgvl?fbclid=IwAR2PRDdYbWMo-Ve3yKJOlbw2ICDAGhuZRbTtGNMzw-qo72pQ_60B8Bzz_NE

Kérés esetén a job minőségú kópiából letöltési link is kérhető, amin az angol felirat beépített, a magyar pedig külön fájl. Kérni a a www.moziverzum.net nyitó oldal alján az üzenetek, kapcsokatok webes levelezőn keresztül lehet

Tags

család háború Szíria