normal
bold
narrow
normal
bold
Sorry We Missed You

Sorry We Missed You

Sajnáljuk, nem találtuk otthon (OS) EngDub, HunSub + (FreeDS) EngDUb, HunSUb

Sixteen Films (2019)
Drama
UK | English | Color | 1h 40min
DVD
Nincs besorolva
1 disc

Rick családja a gazdasági válság óta egyre nagyobb adósságokkal és nehézségekkel küzd. A munkanélküli családfő egyéni vállalkozásba kezd, egy szállító cég alvállalkozójaként csomagkézbesítőnek áll, s ehhez hitelre vesz egy furgont. Nap, mint nap keményen dolgozik, a munkanapok hosszúak, és fárasztók, a határidők szorosak, nehezen tarthatók. Az elcsigázott Rick mindenáron próbál talpon maradni ebben az embertelenül kizsákmányoló vállalati rendszerben, miközben családját is kezdi elhanyagolni. Pedig idősgondozó felesége munkája is veszélybe kerül, amikor kénytelenek eladni az autóját, s kamasz fiuk lázadó természetével szemben is egyre tehetetlenebbek.

A brit film legendás rendezője, Ken Loach (Édes kamaszkor, Felkavar a szél, Én, Daniel Blake, Szesztolvajok, Kes) és írópartnere, Paul Laverty újabb közös filmjének világpremierje az ’A’ kategóriás cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában volt. A kétszeres Arany Pálma-díjas rendező a szintén ’A’ kategóriás San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb európai film közönségdíját nyerte el. Az alkotást két kategóriában jelölték a Brit Független Filmdíjra (legjobb forgatókönyv, legjobb színész). A film női főszereplője, Debbie Honeywood ezzel az alakítással elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a Chicagói Nemzetközi Filmfesztiválon. A filmet valós események inspirálták.


Personal

Location HDD 44
Storage Device HDD
Quantity 1
Seen
Added Date Feb 26, 2020 20:06:32
Modified Date Feb 18, 2023 17:57:19

Edition details

Audio Tracks AC3 (angol)
Subtitles magyar
Extras free download (regisztráció nélkül) | Online

Notes

Amennyiben szeretnéd kiváló minőségben online megnézni a filmet (A letöltést is engedi a rendszer) és Moziverzum regisztrált tag vagy, valamint online hozzáféréssel is rendelkezel, akkor másold a böngésződbe az alábbi linket:
http://www.cloud.moziverzum.net/sajnaljuk,-nem-talaltuk-otthon---sorry-we-missed-you-2019-engdub,-hunsub.php

Ha viszont inkább letöltenéd ennék gyengébb minpségben, de regisztráció és egyéb kötöttségek nélkül, akkor íme a link ehhez.
a film:
https://mega.nz/file/xYpliR7R#lhucqWvhfGR64mHhtjHFirUXmX4m-TQ9chBS8ckbMa0
a felirat:
https://mega.nz/file/1Bw1VZYR#fPSCpQGsE2C802z8rXKVB_Y2P7Qy6eiPh7JxrdjhR0M

Tags

futárszolgálat gazdasági válság kizsákmányolás munkanélküliség